Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem kel meg kb soha a...

Miért nem kel meg kb soha a tésztám?

Figyelt kérdés

Sem friss élesztővel sem a porélesztővel.

A frisset minden alkalommal felfuttatom, langyos tejben, kis cukorral.

A porosat csak ha a recept kéri.

Dagasztógépet használok, majd kézzel is átgyúrom.

Kicsit kiolajozom az edényt amit letakarok és meleg helyre helyezem 30-60p-et keleszteni de semmi :(

21 éves vagyok igyekszem helytállni egyedül a konyhámban de ez annyira a kedvemet szegi.

Segítsetek kérlek.



jan. 13. 13:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy a 7 gr (instant) élesztő helyett 7 gr friss élesztőt használsz? Ott pl elcsúszhat
jan. 17. 20:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne olajozzál semmit.


Enyhén lisztes táblán dagaszd, majd takard le, hagyd ott megkelni.

jan. 29. 23:28
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!