Leveles tésztám nagyon sokszor nyersnek tűnik belül?
Figyelt kérdés
Ha pizzás csigát csinálok például, tök sokáig sül 180°-on (eros a sütöm, 200-on navyon hamar elkezd égni a teteje), mégis a közepén nyersnek tűnik, és nem tudom eldönteni, hogy most tényleg nyers-e, vagy csak a közepe ázik el a legjobban a szósztól és a belevalóktól?2022. okt. 4. 08:25
1/2 anonim válasza:
Valoszinuleg a kozepe azik el a szosztol.
A legnagxobb csiga is 25 percen fullosan atsul. Kisebbek 15
2/2 anonim válasza:
Szerintem is a szósz a ludas. Rakj bele legközelebb egy kicsit kevesebbet. És ha van a sütődön hőlégkeverés funkció akkor azt használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!