A mézeskalács tésztám pihentetés után (1este hűtőben) miért olyan,mintha kiszáradt lenne a tésztája? Most várom, hogy szobahőmérsékletű legyen. De szerintem ugyan ilyen àllagú marad. Másnak is ilyen? Esetleg tegyek hozzá olvasztott vajat?
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 08:55
1/3 anonim válasza:
Mezeskalacs tesztat miert pihentetted?En ilyet meg sosem hallottam hogy kellene
Mikor a teszta kesz en mar szaggatom is ki es sutom,ennyi
Tegyel hozza vajat es kicsi tejet hatha lazit a tesztan es legkozelebb ezt a pihentetest felejtsd el mert attol lett ilyen
Mezeskalacs tesztat nem szoktuk 1 ejszakara hutobe tenni
2/3 anonim válasza:
Kérdező, milyen receptből dolgoztál és hogyan/miben pihentetted?
Amiből én szoktam az minimum 1, max 3 éjszakát pihen a hűtőben, viszont nincs benne tej. Én ezen a ponton egy kis darabot kivennék belőle, megnézném, hogy mit csinál kézmelegre, mert lehet hogy csak a vaj dermedt meg, külseje száradt ki...
3/3 anonim válasza:
Mert nem takartad le és valóban kiszáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!