Mit jelent az hogy “elmorzsoljuk a felkockázott margarinnal”?
Figyelt kérdés
Így szól a recept első pontja: Az átszitált lisztet elkeverjük a sütőporral, cukorral, mézeskalács fűszerkeverékkel, fahéjjal, sóval, majd elmorzsoljuk a felkockázott margarinnal.
Lehet buta kérdés, de most sütök először mézeskalácsot, ráadásul gluténmentesen, és nem szeretném elrontani már az első pontnál.
2021. dec. 17. 16:04
1/8 anonim válasza:
Azt, hogy beleteszed a száraz keverékbe a felkockázott margarint, és szétdörzsölöd a lisztes-cukros keverékben. Egy ilyen kicsit összetapadó, de morzsás állagú keveréket fogsz kapni. Ha egy kis adagot a tenyeredbe szorítasz belőle, akkor összeáll, de ha megpiszkálod, azonnal szétomlik.
2/8 anonim válasza:
Az ujjaid között elkezded morzsolgatni a lisztet a margarinnal.. Amíg olyan apró, vajas morzsa nem lesz belőle...
Nincs esetleg egy késes robotgéped? Abban fél perc alatt készen van.
3/8 anonim válasza:
Volt már korábban is kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__sutes-fozes__5..
Jó ötlet, hogy lefagyasztod a margarint, és belereszeled a lisztbe.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Hát én úgy szoktam, hogy a tenyereim közé veszek egy darab margarint meg némi lisztet, és dörzsölgetem/morzsolgatom. Előbb csak nagyobb "morzsák" fognak kihullani, de újra és újra a tenyereim közé veszem a cuccot, így egyre kisebbek lesznek a morzsalékok. A tenyerednek a melege is segíteni fog, és a liszt is veszi fel a margarint.
6/8 anonim válasza:
Ha nem vagy laktózos, akkor inkább igazi vajjal csináld! Tuti finomabb lesz.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2021. dec. 17. 16:19
8/8 anonim válasza:
Olyan legyen az állaga, mint a vizes homoknak, amivel az oviban játszottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!