Gulyáslevest főzök ma ebédre, csirkemell van itthon felkockázva, milyen ételt készíthetnénk, ami menne a leveshez?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon semmi:-) de kimaradt ez a húsom, és szeretném felhasználni...2020. máj. 30. 06:18
1/8 anonim válasza:
Tartalmas leves az. Csinálj hozzá turós buktát. Vagy sajtos pogit.
2/8 anonim válasza:
A csirkemellet süsd át és tedd el holnapra.
Gulyás utánra semmiképpen sem illik, meg eleve nem valószínü, hogy bárkinek is lenne még erre étvágya.
3/8 anonim válasza:
mi max desszertet eszunk gulyas utan, semmikeppen se hust. tehat nalunk a gulyas a foetel
4/8 anonim válasza:
Bepácolni a csirkemellet, kisütöd és saliva talalod. Ez elég könnyű :)
5/8 anonim válasza:
4-es: nem arról van szó, hogy hogy lehet csirkemellet elkészíteni, hanem hogy gulyás utánra jó-e valamilyen formában.
Ugyanis a legtöbb (normális) embernek a gulyás után - ami önmagában föétel, teljes étkezés -, legfeljebb desszert passzol, nem még egy föétel, ami önmagában lenne egy ebéd.
6/8 anonim válasza:
Cézár saláta? Az szerintem jó a leves után is.
7/8 anonim válasza:
Én is serpenyős vegyes zöldséggel párolnám össze a kockára vágott csirkét.
De amit írtak itt, hogy másik napon főtt ételként külön a csirkét... az is jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!lepirítottam és ma lesz majd màsodikként tényleg nagyon tömény lett volna együtt.Végül palacsintàt sütöttem mellé azzal hamar megvoltam.
2020. máj. 31. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!