Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Beáztatott lencse, reggelre...

Beáztatott lencse, reggelre habos, sistergős lett, kicsit savanykás szagú. Meg lehet enni főzelékként?

Figyelt kérdés

Sajnos este nem mostam át mielőtt beáztattam csak a tetején lévő vizet öntöttem le és vizeztem újra, a konyhánk eleve melegebb.


Csírát nem láttam, bár nem is néztem. Jelenleg jól átvan mosva.


Így utólag valószínű elkezdett fermentálódni gondolom.

De így meglehet enni főzelékként vagy inkább ne?


A kérdés a 2 évesem miatt merült fel.

Köszönöm ha válaszolsz.


jan. 1. 10:31
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Kuka.
jan. 1. 10:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez romlottnak hangzik. Sajnos idén nem lesz szerencsétek.
jan. 1. 10:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Nincs vész. Csak a felét áztattam be.:') bár azért kár hogy ki kell dobni az ablakon.

Azért köszi.

jan. 1. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
75%
Azért szerintem ne az ablakon dobd ki. Főleg ha társasházban laktok. :)
jan. 1. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Túl meleg volt rá,lehet az edény sem volt tiszta,felforrt.

Kuka

jan. 1. 13:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!