Beáztatott lencse, reggelre habos, sistergős lett, kicsit savanykás szagú. Meg lehet enni főzelékként?
Figyelt kérdés
Sajnos este nem mostam át mielőtt beáztattam csak a tetején lévő vizet öntöttem le és vizeztem újra, a konyhánk eleve melegebb.
Csírát nem láttam, bár nem is néztem. Jelenleg jól átvan mosva.
Így utólag valószínű elkezdett fermentálódni gondolom.
De így meglehet enni főzelékként vagy inkább ne?
A kérdés a 2 évesem miatt merült fel.
Köszönöm ha válaszolsz.
jan. 1. 10:31
2/5 anonim válasza:
Nekem ez romlottnak hangzik. Sajnos idén nem lesz szerencsétek.
3/5 A kérdező kommentje:
Nincs vész. Csak a felét áztattam be.:') bár azért kár hogy ki kell dobni az ablakon.
Azért köszi.
jan. 1. 10:45
4/5 anonim válasza:
Azért szerintem ne az ablakon dobd ki. Főleg ha társasházban laktok. :)
5/5 anonim válasza:
Túl meleg volt rá,lehet az edény sem volt tiszta,felforrt.
Kuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!