Mivel lehetne feltúrbózni?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Elrontottam a jól bevált paradicsomos húsgombócomat, mivel a boltben nem volt olyan sűrített paradicsom amit szoktam használni ezért másikat próbáltam ki. A hús jó, de a paradicsom elég erős, kicsit savanykásna érzem, így utólag lehetne valahogy javítani rajta egy újra felmelegítés alatt? Egy hadseregre főztem, sajnálnám kidobni emiatt a baki miatt. Köszönöm.
2021. dec. 14. 12:31
1/6 anonim válasza:
Paradicsomos kajákba szoktak cukrot tenni, próbáld ki. De ne az egésszel!
3/6 anonim válasza:
Egy kevés cukorral tudod ellensúlyozni a savakat
4/6 anonim válasza:
Így van cukrot plusz pici sót.
Ha még mindig savanyú vizet is
5/6 anonim válasza:
És ha a víz miatt kicsit híg lesz, akkor még egy kis rántással....
6/6 anonim válasza:
Én is egy kis cukrot meg bazsalikomot tennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!