Hogyan lehetne feltúrbózni, pikánsabbá tenni a baconbe tekert aszalt szilvát?
Figyelt kérdés
eddig simán beletekertem a szilvát a baconba, be a sütőbe, és megsütöttem. De így kicsit unalmas már, és nem is olyan kiadós...ráadásul eléggé drága.2012. máj. 19. 21:56
1/4 anonim válasza:
tegyél közé egy réteg csirkemellet
2/4 anonim válasza:
Szerintem is amit az elsö írt.
Ez amit leírsz csak egy köret.
Süss mellé húst, és fözz mellé krumplit, estleg készíts egy szószt plusszban.
Ez nem föétel vagy ilyesmi, csak egyszerüen köret.
3/4 anonim válasza:
csirkemájat is tekerhetsz baconba, mellé finom kruplipüré és az aszaltszilva a köret.
4/4 anonim válasza:
Gombás töltelékkel töltött aszaltszilvás pulykamell/csirke, baconva tekerve, pirosra sütve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!