Ez miért rossz dolog egy nőtől?
#19. Jah a bútor meg a polc mindennapos feladat :D
Amúgy nálunk simán az fúrja fel, akinek van rá ideje. Ha nekem van, akkor én. Ahogy a kádat is az súrolja ki, aki épp ráér.
Semmi baj nincs ezzel.
Nyilván családodnak ez azért nem tetszik, mert gondolom, nálatok ez a szokás, apád elvárja, hogy fényesre nyalják a talpát, és ha olyan ételt kíván, amit 6 óra elkészíteni, akkor elvárja, hogy anyád hajnali 4-kor keljen, hogy 12:00-ra kész legyen a kívánt étel, természetesen egy másodperccel sem később. Anyádnak azért nem tetszik, hogy nem ilyen vagy, mert részben van benne egy adag irigység ("nekem is rossz volt, neki se legyen könnyebb"), részben meg mert apád beleverte, hogy az ő véleményét kell sajátjaként visszamondania.
Apádnak meg azért nem tetszik, mert nő létedre nem vagy hajlandó személyi csicskává válni, márpedig az ő értékrendjében ez a nő feladata.
És persze, ha apádhoz hasonló pasid lesz, neki sem fog ez tetszeni.
De megnyugtatlak: értelmes embernek ez nem baj. Tőlem is a barátnőm félve kérdezte meg a legelején, hogy mennyire probléma nekem, esetleg kizáró ok-e, hogy nem nagyon tud főzni "komolyabb" kajákat? És amiket tud, azok is csak azok, amiket ő szeret, és amiket én szoktam enni, azok többségében semmi gyakorlata nincs. De megnyugtattam, hogy egyrészt nagy fiú vagyok már, ha saját ételt akarok enni, akkor elkészítem magamnak, nekem barátnő kell, és nem egy személyes cseléd, aki főz helyettem. Másrészt meg szintén megnyugtattam, hogy semmi sátántól való nincs a (fél)kész érelekben. És azóta nem is volt probléma az étel-kérdésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!