Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez miért rossz dolog egy nőtől?

Ez miért rossz dolog egy nőtől?

Figyelt kérdés
Nem szeret hosszú órákat a konyhában tölteni fozessel a gyorsan elkészíteto ételeket preferalja. Nem szeret sütni csirkecombot pulykacombot kacsát marhat.mert hosszú ideig kell sütni. Inkább rendel étteremből ételt. De ezt a családja nem érti meg, megkapta hogy ezeket megfozni mert sok időbe telik .nem szeret sutogetni inkabb megy cukrászdába . Ez miért ilyen nagy baj ? Mások szemében

dec. 23. 13:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
10e,s ez a legjobb ötlet, megfőzik maguknak, a nő meg ehet amit akar, mirelitet, vagy rendelhet magának.
dec. 23. 14:13
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, ennyi. Máris nincs hiszti.

dec. 23. 14:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyeneket én sem főzök, mégis jól megvagyunk, senki sem csesztet érte.
dec. 23. 14:33
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

Azért mert nő, feltétlenül órákat kell állnia a konyhában, és mint egy étteremben, kiszolgálni a családot?

Minden férfi megszereli az autóját? Miért jár szerelőhöz?

dec. 23. 15:02
 15/22 anonim ***** válasza:
29%
14es, képzeld, alap dolgokat én nőként is megcsinálok a kocsin. Na bumm. Kb egy csirkecomb sütés kategóriásakat.
dec. 23. 15:09
 16/22 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem rossz dolog egy nőtől,ha nincs órákon keresztül a konyhában! Ezek általános sztereotípiák,hogy a nőnek a konyhában van a helye! Gondolom valahogy eddig sem halt éhen a család. Egy nő hiába feleség vagy háztartásbeli, ő is ember,ne irányítsa a környezete. Gondolom én,hogy mások úgy tudták őt kritizálni,hogy valaki aki családon belüli szépen kitálalt róla! Szép dolog mondhatom.. annó a nők is dolgoztak a földeken,akkor is macaront kellett volna sütnie vagy marlenkat?😆 Ahogy telnek az évek egyre nagyobbak az igények mindkét fél részéről🤣🤣
dec. 24. 06:31
 17/22 A kérdező kommentje:
Szerintem sem baj ez én sem szeretem ezeknek az állatoknak a combját. Nem is készítenem el senkinek. Meg szeretek etterembe járni és cukraszdaba. Ami szabadidőm van munka után azt nem fozessel sutessel töltenem minden nap. Hanem pihenessel . De ezt sok ember nem érti meg .meg irigykednek mert van ezekre pénzem.
dec. 24. 10:39
 18/22 anonim ***** válasza:
92%
@8 Nem tudom, nem szoktam a feleségemtől elvárni, hogy kiszolgáljon a gyereknevelés, a doktorija megvédése meg a publikációi írása között, nem mindenki cselédként tekint a nőkre.
dec. 24. 23:24
 19/22 anonim ***** válasza:
46%

17es ez addig megy míg nincs párkapcsolat meg gyerek.

Gondolom a pasidtól se várod el, hogy szegény felfúrjon mondjuk egy polcot vagy összerakjon egy bútort.

dec. 25. 05:52
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem szulok gyereket senkinek,es a felsorolt eteleket én sem főzöm meg. Senkinek
dec. 25. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!