Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez miért rossz dolog egy nőtől?

Ez miért rossz dolog egy nőtől?

Figyelt kérdés
Nem szeret hosszú órákat a konyhában tölteni fozessel a gyorsan elkészíteto ételeket preferalja. Nem szeret sütni csirkecombot pulykacombot kacsát marhat.mert hosszú ideig kell sütni. Inkább rendel étteremből ételt. De ezt a családja nem érti meg, megkapta hogy ezeket megfozni mert sok időbe telik .nem szeret sutogetni inkabb megy cukrászdába . Ez miért ilyen nagy baj ? Mások szemében

ma 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Senkinek nem baj, csak már nagyon unom, hogy havi 3-4 alkalommal kérsz kölcsön tőlünk és elfelejted megadni!
ma 13:30
 2/15 anonim ***** válasza:
75%
Nem "sza @hazi" dolog.
ma 13:33
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
A családnak mégis mi köze ahhoz, hogy a nő a saját háztartásában mit csinál vagy sem? :D
ma 13:38
 4/15 A kérdező kommentje:
Az hogy olyan ételeket akarnak enni amit a no nem akar megfozni amiket fentebb írtam
ma 13:45
 5/15 anonim ***** válasza:
83%

Aki ilyen ételeket akar, az majd elkészíti magának. Miért mástól várják?

ma 13:55
 6/15 anonim ***** válasza:
30%
Nincs ezzel baj, sok lusta nő van. Míg nem mással tartatja el magát, és saját háztartásban él, azt csinál amit akar. Az más kérdés, hogy a férfiak 80%-ának nem kellene max szexre.
ma 13:56
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

Miért lusta, aki nem akar órákat gályázni a konyhában, pláne az ünnepekkor, pláne mások kedvéért? Szerencsére a férfiak többsége elég normális hogy ne várja el.

ma 14:02
 8/15 anonim ***** válasza:
21%
7es, a kérdés nem az ünnepekről szól hanem általánosságban. és kevés férfi viseli el hogy nem kap normális kaját csak mirelitet. Azt ilyen nő meg sír hogy miért hagyják el folyamatosan.
ma 14:04
 9/15 anonim ***** válasza:
56%

Ja, egy nappal az ünnepek előtt, tipikusan ünnepi ételek felsorolásával és vendégséggel biztos nem az ünnepekről szól.

Elhagyásról meg egy büdös szó nem esett. :D

Nem mindenki akar cselédként karácsonyozni, akkor se ha neked ennyire fáj. Én alapvetően szeretek sütni-főzni, de az ünnepeket én se vagyok hajlandó ezzel tölteni, inkább a családdal vagyok.

ma 14:07
 10/15 Metionin ***** válasza:
74%

Az hogy olyan ételeket akarnak enni amit a no nem akar megfozni

--> megeszik azt, amit a nő meg akar főzni vagy megfőzik maguknak amit akarnak.

ma 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!