Ez miért rossz dolog egy nőtől?
Figyelt kérdés
Nem szeret hosszú órákat a konyhában tölteni fozessel a gyorsan elkészíteto ételeket preferalja. Nem szeret sütni csirkecombot pulykacombot kacsát marhat.mert hosszú ideig kell sütni. Inkább rendel étteremből ételt. De ezt a családja nem érti meg, megkapta hogy ezeket megfozni mert sok időbe telik .nem szeret sutogetni inkabb megy cukrászdába . Ez miért ilyen nagy baj ? Mások szemébenma 13:27
1/15 anonim válasza:
Senkinek nem baj, csak már nagyon unom, hogy havi 3-4 alkalommal kérsz kölcsön tőlünk és elfelejted megadni!
3/15 anonim válasza:
A családnak mégis mi köze ahhoz, hogy a nő a saját háztartásában mit csinál vagy sem? :D
4/15 A kérdező kommentje:
Az hogy olyan ételeket akarnak enni amit a no nem akar megfozni amiket fentebb írtam
ma 13:45
5/15 anonim válasza:
Aki ilyen ételeket akar, az majd elkészíti magának. Miért mástól várják?
6/15 anonim válasza:
Nincs ezzel baj, sok lusta nő van. Míg nem mással tartatja el magát, és saját háztartásban él, azt csinál amit akar. Az más kérdés, hogy a férfiak 80%-ának nem kellene max szexre.
7/15 anonim válasza:
Miért lusta, aki nem akar órákat gályázni a konyhában, pláne az ünnepekkor, pláne mások kedvéért? Szerencsére a férfiak többsége elég normális hogy ne várja el.
8/15 anonim válasza:
7es, a kérdés nem az ünnepekről szól hanem általánosságban. és kevés férfi viseli el hogy nem kap normális kaját csak mirelitet. Azt ilyen nő meg sír hogy miért hagyják el folyamatosan.
9/15 anonim válasza:
Ja, egy nappal az ünnepek előtt, tipikusan ünnepi ételek felsorolásával és vendégséggel biztos nem az ünnepekről szól.
Elhagyásról meg egy büdös szó nem esett. :D
Nem mindenki akar cselédként karácsonyozni, akkor se ha neked ennyire fáj. Én alapvetően szeretek sütni-főzni, de az ünnepeket én se vagyok hajlandó ezzel tölteni, inkább a családdal vagyok.
10/15 Metionin válasza:
Az hogy olyan ételeket akarnak enni amit a no nem akar megfozni
--> megeszik azt, amit a nő meg akar főzni vagy megfőzik maguknak amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!