Mit főztök Karácsonyra?
Figyelt kérdés
dec. 18. 14:21
11/17 anonim 

válasza:

Szokásos menü: töltött káposzta, sült libacomb, töltött karaj, rántott csirkemell, francia saláta, ezek nagyon népszerűek nálunk.
Desszertnek barackbefőttes pudingos piskóta. Hiába csinálok nekik valami komolyabbat, mindig ezt a pity puttyot követelik.
12/17 anonim 

válasza:

Klasszikus halászlé utána lazac, pulykasült pirított burgonyával és zöldséggel.
13/17 anonim 

válasza:

#10 Igen, Ósztréliában ilyenkor nyár van...
:-P
15/17 anonim 

válasza:

11-es ez nagyon jó 🤣.Gyerekként is mindig ilyet csinált anyám, puding rápotyogtatva valami gyümölcs. De pitty puttynak még nem hallottam.
16/17 anonim 

válasza:

Maximum kávét főzök.
Párommal úgy döntöttünk hogy nem sütünk, nem főzünk semmit. Úgy is a szüleinknél leszünk, illetve más rokonainknál, 26-án ide-oda fogunk vándorolni autóval, kaja, pia, sütemény, lesz mindenhol. Mindenkinek viszek egy tál mézeskalácsot, meg sajtos pogácsát, illetve aprósüteményeket és ennyi. Ezeket megrendeltem cukrászdából és ennyi. Időm se lenne rá mert még 24-én is dolgoznom kell 5-11 ig. Ez van. Páromnak is lesz dolga.
17/17 anonim 

válasza:

Még nem annyira konkretizálódott, de kb ezek: lazac/halrudacska gyereknek köret krumplipüré, fasírozott/rántott csirkemell válogatósok miatt köret rizs, almás karaj/ sült tarja megint a válogatás miatt köret rizs. Levest egyszer csinálok, krémleves lesz levesgyönggyel, mert nem akarok egész nap a konyhában lenni (mondjuk még sütik is készülnek, úgyis ott leszek). Ja meg sógornőm hoz elvileg székelykaposztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!