Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hány nappal előre szabad...

Hány nappal előre szabad bepanírozni a húst?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy 23.án bepaníroznám a rántani való húst és 25.én sütném csak ki. Simán a hütőben tárolhatom addig?

Fagyasztott húsból lesz. Szóval vissza fagyasztani panírozottan nem szabad azt tudom.

Csirke hús ha ez számit valamit.

dec. 14. 20:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%

9-es, A4-es méretű betűkkel is leírhatod, a hülyeség ettől még hülyeség marad. Szerinted a húsban lévő víz, hol volt addig? Nem a húsban?

Van fogalmad róla, naponta hány milliárd ember eszik éttermekben, üzemi konyhákon, munkahelyi étkezdékben, fagyasztott húst, ami előtte 2-3 napig a hűtőben volt?

A kérdés költői, láthatóan az egész témáról nem sok fogalmad van.

Tény, hogy egy magasabb víztartalom jobb táptalaj, pláne fehérje jelenlétében.

De ez nem jelenti azt, hogy egy kiolvasztott húsnak más lenne a romlási üteme, mint egy frissnek, legalábbis a különbség, elhanyagolható.

Ha helyesen van tárolva, lecsepegtetve, nem a saját levében rohasztva, pont ugyanúgy egy hétig is probléma nélkül tárolható 2-3 fokon.

Ha dolgozott már bárki fagyasztott hússal, és nem a kiskegyedből veszi a fantazmagóriákat, az csak elismerni tudja ezt, mert az élet szó szerint naponta milliószor bizonyítja ezt.

dec. 15. 12:36
 12/16 Grizesteszta ***** válasza:
Megoldas meg, ha friss hust most panirozod es fagyasztod, majd fagyasztobol rogton megy az olajba 25-en. Sok sikert!
dec. 17. 11:25
 13/16 anonim ***** válasza:
58%
11-es: a gond nem az, hogy a hús nedves, hanem hogy a sejtek roncsolódtak, emiatt sokkal gyorsabban szaporodnak bennek a baktériumok. Ez tény és ezen nem változat, ha nem hiszed el.
dec. 17. 15:09
 14/16 anonim ***** válasza:

Értem, tehát a 8 napos szavideje lecsökken 7 és fél napra. Okos vagy.

A világ meg azóta is millió példával igazol engem. Szintén tény.

dec. 17. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:

" nem hiszed el."

Hinni a templomban, kislányom, ki kell próbálni!

dec. 17. 16:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a kislányod, ennyire ne legyél nagyképü, arrogáns lény, másrészt nem akarok kórházba kerülni, próbáld te ki
dec. 17. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!