Hány nappal előre szabad bepanírozni a húst?
Arra gondoltam hogy 23.án bepaníroznám a rántani való húst és 25.én sütném csak ki. Simán a hütőben tárolhatom addig?
Fagyasztott húsból lesz. Szóval vissza fagyasztani panírozottan nem szabad azt tudom.
Csirke hús ha ez számit valamit.
Felolvasztott fagyasztott húsból pár óra alatt megromlik nyersen.
Ha friss húst paníroznál, azt másnapig (max. 12 óra) eláll hütöben, de tovább akkor sem.
Két lehetöséged van, vagy aznap, amikor panírozod, félig megsütöd és evés elött átsütöd újra, vagy veszel másik húst, 23-án frissen bepanírozod, lefagyasztod (a szeleteket fóliával elválasztva) és 25-´n sütöd, felolvasztás nélkül indítva.
Elvizesedik rajta a morzsa, és úgy fog égni, mint a brikett.
Rengeteg étel van, amit minőségromlás nélkül el lehet készíteni napokkal előtte, a rántott hús nem ilyen. Ha nem akarsz karácsonykor panírozni, akkor vagy nem lesz rántott hús, vagy gusztustalanul ronda lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!