Saslikot bepácolhatom 1 nappal a grillezés előtt?
Családdal grillezünk. Mondtam hogy viszek saslikot. Ez alapján a videó alapján dolgoznék: https://www.youtube.com/watch?v=rXxrIpOdBqM
Azt írják hogy 1 órát hagyjuk a pácban. Nekem viszont nem lesz időm a grillezés előtt. Meló után egyből rohanok. Előző nap délután venném meg az alapanyagokat a piacon, hentesnél. Bepácolnám, felszúrkálnám, aztán egy dobozban állna 1 napot. Másnap kb. másfél órát utazna velem a buszon. Szerintetek lehet baja addigra mire elkezdjük a grillezést?
Csak ne olajba mert lángol majd a grillsütő.
Egy joghurtos pácot ajánlanék.
Sokkal, de sokkal jobb lesz!
Sózni viszont tényleg csak sütés elött tedd.
6-os: saslikot olajos pácba szokás tenni a joghurtos nem is illik hozzá. Az olajat kicsit elöbb le kell róla csöpögtetni, nem fog, lángolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!