IKEA beépíthető sütőt vettem, most használom először. Az ajtó és a felette levő beállító gombok közötti vízszintes nyíláson fújja ki a meleg levegőt. Ez így normális?
Valahol ki kell jonni a feltermelodott melegnek :) ... remeljuk szakemberrel epitetted be es akkor nem fog kigyulladni a konyha - persze, ha a szakember ertett is a dolgahoz!? :)
De ne izgulj, legalabb hamarabb megsul a hus :DDD (vicceltem)
Valami nincs rendben.
A hőmérsékletet 180 fokra állítottam be, megvártam, hogy felmelegedjen.
50 percig voltak bent a csirkecombok, tepsiben, alufóliával lefedve. Most megnéztem, teljesen nyersek és a burgonya is, amit mellé tettem. A combokat az ujjammal meg tudom érinteni. Melegek, de nem sütnek meg.
Nekem is beépített elektromos sütőm van, az enyém is ott fújja ki a meleget, ahol a tiéd. De nem extrán, csak épp érzem, hogy ott jön ki a levegő, simán tudok előtte állni, nem éget meg. Szóval ez a része rendben van.
Viszont ha nem sül meg 180 fokon, ott azért valami hiba van.
Szerintem így szellőzik. Miután kikapcsoltam a sütőt még egy ideig fújta a levegőt, majd megállt.
Az a baj, hogy IKEA erről semmilyen tájékoztatót nem ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!