Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szoktatok-e szabadban sütni...

Szoktatok-e szabadban sütni főzni, ha igen milyen ételeket?

Figyelt kérdés
És melyik évszakban?

2021. szept. 7. 05:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Tél kivételével minden évszakban. Télen is csak azért nem, mert nagyon nehezen melegszik át a hús vagy a bogrács, sokkal később fő meg minden. Dear tervezzük, hogy csinálunk egy 3 oldaláról fedett és 1 oldaláról nyitott bogracsolos helyet. Grillen szoktam hambit csinálni, hot dogot, saslikot, zöldségeket, karajt, csirkemellet, szárnyat, csontozott csirkecombot, halat. A férjem csinált egy régi kompresszorból egy kürtős kalács sütőt, nyáron szalonnát, kolbászt, virslit, debrecenit, sonkát és kenyer szeleteket sütünk, amit befokhagymazunk.

Bográcsban nagyon sok mindent, töltött káposztát, húslevest, lecsót, marhapörköltet, pásztor tarhonyat, gulyasokat (palóc, bab, krumpli, lencse), halászlevet, harcsapaprikast, slambucot, paprikás krumplit, hagymás babot, csilis babot, pince pörköltet, csirkepaprikast,

Gombalevest, betyár levest, pulled porcot, csülök pörkölt, körömpörkölt, baranyragu levest, stb

2021. szept. 7. 06:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Tavasztol-oszig amikor csak lehetoseg adodik, az udvari tuzrakot/kemencet szoktuk hasznalni ... telen csak a fustolo resze van mukodtetve.
2021. szept. 7. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig, minden évszakban, bár nyáron ritkán. Eleve kánikula van és akkor még állj a tűz mellett, szúnyogok stb. A kaja bármi lehet. Tárcsázunk, bográcsolunk, grillezünk. Télen, a hidegben is marha jó ücsörögni a bogrács mellett forralt bort kortyolgatva. Elmehet nekem az összes Michelin-csillag a fenébe, többe nézem ezt.
2021. szept. 7. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 A kérdező kommentje:
tárcsa? az mi?
2021. szept. 7. 08:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#4: Paraszt wok :-)


[link]

2021. szept. 7. 08:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
és ezt hogy lehet kimosni?
2021. szept. 7. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6: Mint bármi mást, mint pl. a bográcsot. Kis hideg zsíroldó vagy súrolószer, átsikálod dörzsivel meg meleg vízzel, mosogatószerrel és kész. Utána kikened kis étolajjal (én azzal szoktam) vagy zsírral és úgy teszed el.
2021. szept. 7. 10:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szabadtuzi edenyek altalaban ontott vasbol, vagy kovacsolt vasbol vannak (persze gyartanak mindenbol, de hagyomanyosan ezek vasbol keszult eszkozok) ... a fem edenyek tisztitasa legegyszerubben homokkal tortenik, ha nagyon odakapott valami akkor elokerul a drotkefe is. Tarcsat is igy kell tisztitani es utana le kell kenni 'szalonna borrel'.
2021. szept. 7. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
#8: Kb. 1000X grilleztem meg tárcsáztam, soha a büdös életben nem használunk homokot (drótkefe?!), még ha a talpunk alatt van sem! Szalonnabőrt meg végképp nem használunk, mert vagy mi esszük meg, vagy megy a kutyusnak. Isten hozott az elméletből a való világban!
2021. szept. 7. 12:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!