Szoktatok-e szabadban sütni főzni, ha igen milyen ételeket?
Tél kivételével minden évszakban. Télen is csak azért nem, mert nagyon nehezen melegszik át a hús vagy a bogrács, sokkal később fő meg minden. Dear tervezzük, hogy csinálunk egy 3 oldaláról fedett és 1 oldaláról nyitott bogracsolos helyet. Grillen szoktam hambit csinálni, hot dogot, saslikot, zöldségeket, karajt, csirkemellet, szárnyat, csontozott csirkecombot, halat. A férjem csinált egy régi kompresszorból egy kürtős kalács sütőt, nyáron szalonnát, kolbászt, virslit, debrecenit, sonkát és kenyer szeleteket sütünk, amit befokhagymazunk.
Bográcsban nagyon sok mindent, töltött káposztát, húslevest, lecsót, marhapörköltet, pásztor tarhonyat, gulyasokat (palóc, bab, krumpli, lencse), halászlevet, harcsapaprikast, slambucot, paprikás krumplit, hagymás babot, csilis babot, pince pörköltet, csirkepaprikast,
Gombalevest, betyár levest, pulled porcot, csülök pörkölt, körömpörkölt, baranyragu levest, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!