Hogyan tudok olyan pizzát készíteni, mint a PizzaHut-ban?
Ugyanolyat sehogy. Egyrészt olyan ipari felszerelésekkel dolgoznak, amit egy átlagember aligha fog otthonra venni. Plusz a sütőik konkrét programozása, és a pontos recept, ízesítés sem publikus.
Pizza hut copycat recipe néven keresve sok száz receptet találhatsz, amik többé-kevésbé hasonlóak, de pont ugyanazt az ízt ne várd!
Egy millióért nem fogid megkapni. Kell hozzá jó nagy hely is, ipari ára stb. Nem a max. 32 amperes 240-voltról fog működni.
De kövezz meg érte: Miért nem jó egy sima konyhai sütő, és bolti alapanyagok a tésztához?
Én soha nem értettem azokat, akik olyan vágxbak, mint a...
Ha tudok jobbat, miért ajarn3k gyorséttermi vackot?
Én csak azt nem értem, hogy miért akarja valaki a sz@r pizzahutot lemásolni? Egy 200-300 ezres otthoni pizzasütő kemencével és adott esetben egy 300-400-ezres spirálkaros dagasztógéppel (ez utóbbi helyettesíthető kézi erővel vagy ha valaki kellően szadista és szereti kinyírni a konyhagépeit, akkor planetáris mixerrel) a pizzahutosnál sokkal különb nápolyi jellegű pizzát lehet sütni otthon.
Egyébként le merem fogadni, hogy a pizzahut készen kapja a tésztát és nem ott kevergetik össze. Szerintem az ott dolgozók legfeljebb betanított munkás szintjén vannak, így nem fogják tudni kiadni az ipari titkokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!