Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem szokott sikerülni...

Miért nem szokott sikerülni az elsö palacsinta?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 19:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igen, az is számít, pihentetni kell kb. fél órát, hogy 'elázzon' a liszt. :)
2010. nov. 20. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!