Miért nem szokott sikerülni az elsö palacsinta?
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 19:34
2/11 anonim válasza:
Talán nem elég forró a serpenyő. De csak találgatok én is.
3/11 anonim válasza:
Mert nem alkalmazod a természettudományos kutatások eredményeit. (Kategória...)
4/11 anonim válasza:
Gondolom azért, mert az első megszívja magát olajjal.
6/11 anonim válasza:
Amúgy az első nekem is mindig olyan kis nyomi lesz :D
7/11 anonim válasza:
Nem elég forró a serpenyőd. Ha türelmesen megvárod - tudom, nehéz, ha palacsintáról van szó :=) -, amíg kellően felhevül, akkor a legelső palacsintád is tökéletes lesz.
9/11 anonim válasza:
Igen,meg kell várni,hogy jó forró legyen a serpenyő.Én is jártam már úgy,hogy nem volt elég meleg és nem lett olyan,mint a többi.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem a tésztának kell kicsit állnia összekeverés után? Mert a másnapra maradt tésztaából egyböl sikerül.
2010. nov. 7. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!