12 főre szeretnék bográcsban,csirkecomból(filézett)pörköltet főzni.Mennyi csirkecomb kell hozzá?
Figyelt kérdés
ma 08:59
1/4 anonim válasza:
Először is a csirke nagyon hamar szétesik, én nem próbálkoznék vele bográcsban, mert az eredmény nagy valószínüséggel "robbantott csirke" lenne - de ez a te döntésed, csak figyelmeztetés részemröl.
Alapesetben egy felnöttre két csirkecombot (2 X 200 g) számítanak, ha marad, az simán fagyasztható vagy másra (hortobágyi palacsinta, rakott valamibe hús, rizseshús) felhasználható.
3/4 anonim válasza:
Jó lesz filéből gondolom kockácod,is de vehetsz csirkecomb filét is készen akkor 25 dkg-ot számolhatsz.
4/4 anonim válasza:
Ugyan csontos/bőrös csirkecombból (alsó és felső külön), de csináltam már én is bográcsban, egyáltalán nem esett szét. Sokkal jobb is, ha csontosan készül, mert az, és a bőr összetartja, amíg fő, utána pedig egy mozdulattal ki lehet húzni és sokkal finomabb is. Nem kell őrül mód kevergetni, csak rázogatni a bográcsban (félfordulatokat tenni). Ha alsó és felső combokból készülne, akkor én 20-20 darabot vennék, de ha egészből, és szép nagyok, akkor 20-at, ha kisebbek, akkor 24-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!