Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Lassan (nyáron) 2 éve lesz,...

Lassan (nyáron) 2 éve lesz, hogy a fagyasztóba van egy zacskóba 6 db csirkecomb. Ha jól átsütném, az jó lenne még? (a fagyasztóba hátra volt dugva, és nem vettem észre)

Figyelt kérdés
2024. ápr. 7. 10:30
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Igen, szerintem jó lesz.
2024. ápr. 7. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Garantáltan nem romlott, de ízre lehet, hogy nem lesz igazán jó, mert a csirkecombbaln lévö zsiradék idöközben valószínüleg már megavasodott. Ettöl bajod nem lesz, csak az íze lesz rossz.
2024. ápr. 7. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Kuka , folyamatosan mélyfagyasztott dolgok - 15 alatt max 1 évig jók .
2024. ápr. 7. 10:56
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
3-as: a fagyasztott húsokat csak azért nem javasolják hosszabb ideig tartani a fagysztóban, mert rossz ízt kapnak, de egészségileg nem ártalmasak! Akár 10-15 év múlva sem kap töle ételmérgezést senki, csak borzasztó rossz lesz az élvezeti értéke.
2024. ápr. 7. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem már teljesen kifagyott belőle az íz. Én egyszer kaptam anyósomtól 1 éve fagyasztóban lévő sertéshúst, tiszta fehér volt amikor megfőztem, íze sem volt semmi. Szerintem is kuka, én nem parazolnál vele más hozzávalókat.
2024. ápr. 7. 11:40
 6/9 anonim ***** válasza:
93%
Bajod nem lesz tőle. Az íze viszont kérdéses, mennyire lesz csirke.
2024. ápr. 7. 11:59
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer anyu főzött meg vmi húst ami rég fagyott volt. De úgymond hűtő íze volt. Kidobtuk..

Szóval nem ajánlott annyira. Romlani nem romlott csak mellek íze lesz

2024. ápr. 7. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű jó még de lehet lesz némi mellékíze.
2024. ápr. 7. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Add valakinek oda, akinek van állata. De ha van neked, csináld meg neki.
2024. ápr. 10. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!