Lassan (nyáron) 2 éve lesz, hogy a fagyasztóba van egy zacskóba 6 db csirkecomb. Ha jól átsütném, az jó lenne még? (a fagyasztóba hátra volt dugva, és nem vettem észre)
Figyelt kérdés
2024. ápr. 7. 10:30
2/9 anonim válasza:
Garantáltan nem romlott, de ízre lehet, hogy nem lesz igazán jó, mert a csirkecombbaln lévö zsiradék idöközben valószínüleg már megavasodott. Ettöl bajod nem lesz, csak az íze lesz rossz.
3/9 anonim válasza:
Kuka , folyamatosan mélyfagyasztott dolgok - 15 alatt max 1 évig jók .
4/9 anonim válasza:
3-as: a fagyasztott húsokat csak azért nem javasolják hosszabb ideig tartani a fagysztóban, mert rossz ízt kapnak, de egészségileg nem ártalmasak! Akár 10-15 év múlva sem kap töle ételmérgezést senki, csak borzasztó rossz lesz az élvezeti értéke.
5/9 anonim válasza:
Szerintem már teljesen kifagyott belőle az íz. Én egyszer kaptam anyósomtól 1 éve fagyasztóban lévő sertéshúst, tiszta fehér volt amikor megfőztem, íze sem volt semmi. Szerintem is kuka, én nem parazolnál vele más hozzávalókat.
6/9 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle. Az íze viszont kérdéses, mennyire lesz csirke.
7/9 anonim válasza:
Egyszer anyu főzött meg vmi húst ami rég fagyott volt. De úgymond hűtő íze volt. Kidobtuk..
Szóval nem ajánlott annyira. Romlani nem romlott csak mellek íze lesz
8/9 anonim válasza:
Valószínű jó még de lehet lesz némi mellékíze.
9/9 anonim válasza:
Add valakinek oda, akinek van állata. De ha van neked, csináld meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!