Tegnapelőtt vásárolt csirkecombot ma használnám fel, hűtőben volt, nem fagyasztóban. Ugye nem lehet baja?
Hűtőben Clostr. Botulinum nem szaporodik. Ha egy kis szaga lenne, akkor igazából csak romlást okozók lehetnek rajta leginkább, azért sütöd meg, hogy ezekkel ne legyen bajod. Tehát igazából egy nem 100% friss, de hűtött húst.. mindig ésszel kell kidobni. Persze lehet túlbiztosítani mindent, ennek is megvan az értelme.
Szaglássz! :)
Én símán bevállalom az ilyesmit.
Ha tudom hogy sütni, rántani fogom és nem pörkölt és hasonló, akkor biztos-ami-biztos, előre besózom. Egyrészt van ideje a sónak átjárni, másrészt biztosan segít abban, hogy rendben legyen minden.
Tegnap vettünk friss csirkecombokat, kicsontoztam, besóztam, és holnap fogom kirántani. nem akartam már fagyasztani és újra kiengedni. máskor is szoktam a pénteki friss húst vasárnap feldolgozni, így azok is elvileg "tegnapelőttiek".soha semmi gondom eddig még nem volt.
azonban a hétfőre szánt húst tegnap azért betettem a fagyóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!