Hogy szoktad elkészíteni a csirkecombot? Van valami jó recepted, amit nem lehet megunni?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 24. 12:23
1/7 anonim válasza:
Töltöttcsirkecomb hagymával és szalonnával tűzdelve a kedvenc, de jó a pörkölt is, rántva stb...
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Sült csirkecomb: rozmaringos-szerecsendiós fűszerezéssel, piros, ropogósra sült bőrrel. Nyammm!
4/7 anonim válasza:
Fokhagymás csirkecomb : olajban zuzott fokhagymát sót ,borsot elkeverek és evvel kenem be a combokat . A bőre alatt is ...
5/7 anonim válasza:
Én a sajtos csirkecombot nagyon szeretem. Csikre fűszerkeverékkel beszórjuk, berakjuk a sütőzacskóba, megsütjük és a végén a reszelt sajtot rápirítjuk a húsra.
7/7 anonim válasza:
A klasszikus belül "szétesős" szaftos ropogós bőrrel a legjobb!
megpároljuk a combokat fedő alatt,amég nem lesz félig megfőfe.
Majd berakjuk az elő melegített sütőbe és ropogósra sütjük(ja és a párolás előtt sózzuk/borsozzuk a húst)A tepsibe dobhatunk pár gerezd fokhagymát ha szeretnénk,de nem múszály:)
így lesz finom a csirke comb,egyszrű és nagyszerű :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!