Miért nem tudom úgy megsütni a húst mint a menzán?
Csirkecombról lenne szó, de valahogy soha nem sikerül olyan jól. A menzán mindig tökéletesen át volt sülve, nem volt száraz, ropogós volt a bőre.
Mi a titok?
Pedig ők is sütőben sütik legtöbb helyen légkeveréses.
Én fél öraig fólia alatt sütöm utána leveszem és újabb fél óra.
Ropogós bőre,puha
A csirkehúst nem szabad magasfokon sütni mert nagyon kiszárad, mumifikálódik.
Nem szabad sem túl sokat sütni pl a lerben, ugyanazon ok miatt
Lerben egy 20-max 25 perc elég.
Én max 150 fokon sütöm.
Persze az is számít, hogy légkeveréses a suliban a ler, biztos modern.
"A menzán mindig tökéletesen át volt sülve, nem volt száraz, ropogós volt a bőre."
Azta! Szerencsés voltál! Én ettem egy pár menzán iskolában és munkahelyeken is, és nekem a menzás sült csirkecombról bizony a sületlenség jut eszembe... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!