Mikor érdemes megsütni a bejglit, ha ajándékba szánom 25-26-án?
Figyelt kérdés
2023. dec. 17. 09:36
1/9 anonim válasza:
Akár most is lehet ha van időd,bejglit sokáig él lehet tartani.
3/9 anonim válasza:
Előző napon, vagy 2 nappal előtte.
A bejgli valóan sokáig eltartható, de talán mégsem egy hete megsütött bejglit akarsz ajándékba adni.
Az sem jó, ha még meleg, hűljön ki tökéletesen, de azért ne több napos legyen.
4/9 anonim válasza:
Én már másfél hete megsütöttem. Teljesen kihűtöttem, becsomagoltam, és lefagyasztottam. Évek óta így csinálom, soha semmi baja nem volt. Mint a friss. 🙂
5/9 anonim válasza:
Hát öszintén én nem szeretnék 1 hetes bejglit enni.Én legkésőbb jövőhét péntek de inkább szombaton készíteném ha hétfőn/ kedden szándékozod ajándékozni.Ha pl kedden adod oda akkor azt lehet eszik napokig.Akkor már 2 hetes lenne ha most kezdenél neki..
6/9 anonim válasza:
A bejgli nagyon sokáig finom marad. Akár egy honapig. Akkor süsd amikor legjobban belefér az idödbe.
6 és 8 Mi azért ünnepeljük a Karácsonyt, mert összejön a rokonság, sok barát és nagyon jol érezzük magunkat. Szomoru, szegényes az életetek ha erröl nektek fogalmatok sincs.
7/9 anonim válasza:
A bolti beiglik sem tekinthetőek frissnek, több hetesek. Úgyhogy a házival sem lehet gond, ha hamarabb elkészül. Akik rendelnek háztól tudják, hogy nem aznap süti meg az eladó sem.
8/9 anonim válasza:
Lefagyasztod, kivéve kiolvadva ugyanolyan, mintha tegnap sütötted volna.
9/9 anonim válasza:
Egyébként régen direkt pár héttel elöbb sütötték a beiglit meg az aprósüteményeket, mert ha hüvös helyen tárolták, sokkal jobb íze lett. összeértek a benne lévö anyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!