Ez a csirkecomb szerintetek is kb félig van megsütve?
okt. 21. 11:13
1/8 anonim válasza:
Hát a közepe még rózsaszínes.Szerintem egy kicsit sütni kellett volna még.
2/8 anonim válasza:
Igen, félig van megsütve. A közepe rózsaszínes.
3/8 A kérdező kommentje:
Már nem fogok hozzá megsütni jobban,
Nemlessz tán bajom tőle...
okt. 21. 11:22
4/8 Duenna válasza:
Nyugodtan megeheted, nem lesz tőle semmi bajod, de legközelebb lassabban kell sütni, a tűzhely alsó fokozatán. Ez gyakorlat kérdése, majd ha többször sütsz, kitapasztalod, hogy melyik húsnak mennyi sütési idő kell. De csinálhatod úgy, hogy sütéskor, amikor úgy gondolod, hogy már jó lesz, mielőtt elzárod a tűzhelyet, kettévágsz egy húst, és megnézed a közepét. Ha még látod, hogy nem jó, akkor értelemszerűen sütöd tovább.
5/8 anonim válasza:
Igen, legközelebbre egy jó tanács:
Én mindig kinyitom az alsó combokat (csont mentén bevágom, és kissé kinyitom a húst), így sokkal gyorsabban sül, és nem kell amiatt aggódnom, hogy belül nem sül át rendesen. Nekem ez egy nagyon jól bevált módszer, ízén, élményen nem változtat :)
7/8 anonim válasza:
Nem attól rózsaszín, mert nincs megsütve...
8/8 A kérdező kommentje:
Okés, tanultam ismét, ❤
okt. 22. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!