Mennyi idő alatt sül át az egész csirkecomb?
Figyelt kérdés
Fóliával lefedve sütöttem 200 fokon légkeverésen, majd levettem a fóliát és úgy kb 10-15 percet még. A külseje szépen meg volt sütve. Amikor ettem a csont hoz közeledve láttam, hogy kicsit rózsaszín és? Nem sült jól át? Lehet tőle bajom?okt. 1. 15:52
1/5 anonim válasza:
Azt nem írtad, hogy lefedve mennyit sütötted, de ha többet, mint fólia nélkül, akkor elégnek tűnik. Semmi bajod nem lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
1 órát sutottem fólia alatt, utána 10-15 percig fólia nélkül.
okt. 1. 16:06
3/5 anonim válasza:
1 óra alatt biztosan jó. Nekünk is néha rózsaszín marad. Ha nyers azt az állagán is érzed
4/5 anonim válasza:
Én 10-15 percig szoktam de azt már 230 fokon majd megfordítom és megint 10-15 perc.
5/5 anonim válasza:
Kérdező! Jól csináltad, mi ugyanígy szoktuk. Az már nem nyers, kb leesik a csontról a hús. Az a rózsaszín nem a nyersség miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!