1/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
Én kezdő vagyok pizzakészítésben.
Legutóbb kevesebb olajat és több vizet tettem a tésztába, és ez lett az eddigi legjobb. Igaz, kicsit lágy lett így mikor nyújtottam, de még éppen kezelhető.
Finom, puha és levegős tésztája lett.
Előtte nekem sűrű volt és nem annyira jóízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!