Ki hogyan szereti a sütőtököt? Melegen vagy már kihűlve? Héjjal vagy héj nélkül?
Figyelt kérdés
nov. 7. 20:21
11/23 anonim válasza:
Sütve, melegen is hidegen is megeszem, régen nagyon utáltam amikor mindig megtermett vagy 30-50 drb. Ahogy meg megszerettem nem termett meg max 10 drb :-D nagyon megszerettem, de a héját nem eszem meg.
12/23 A nagy Levin válasza:
Az egyetlen módja, ahogy megeszem az a sütőtök krémleves.
13/23 anonim válasza:
Melegen és hidegen is héj nélkül. Illetve a sütőtökös muffint is szeretem.
15/23 anonim válasza:
12, És ez édes vagy sós krémleves? Én ettem már mindkét fajtát.
16/23 A nagy Levin válasza:
#15 nem édes, csak édeskés. Meg persze só is van benne.
17/23 anonim válasza:
Ritkán eszem sülve, inkább rétest sütök vagy krémlevest csinálok belőle, természetesen a héját nem rakom bele egyikbe se.
18/23 anonim válasza:
Miért nincs a szavazásban, hogy hidegen és melegen is?
Mert én úgy.
19/23 A kérdező kommentje:
#18 Igaz, belefért volna egy "Hidegen és melegen is egyformán szeretem" lehetőség is azoknak, akiknek tényleg mindegy. Én is szeretem hidegen és melegen is, de melegeb JOBBAN. Van, hogy a héjat is megeszem, de persze a belseje a finomabb rész.
Köszönöm a válaszokat! A többség ezek szerint melegen, héj nélkül kedveli legjobban.
nov. 10. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!