Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én babám nem szereti...

Csak az én babám nem szereti a sütőtököt?

Figyelt kérdés

2012. febr. 6. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Egyik nekem sem szerette. Sőt, kiütéses lett a szája körül, amikor adtam neki, így hanyagoltuk.

A másik meg odáig volt érte.

Nem egyformák, emiatt ne aggódj, adj neki mást.

Amúgy pár hét múlva aztán újra próbálhatod, változik az ízlésük is. :o)

2012. febr. 6. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Az én fiam sem szereti! Nem vagytok egyedül :-) Pedig azt mondták, hogy azt minden baba szereti, mert édes.
2012. febr. 6. 11:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Amúgy én sem szeretem a sütőtököt. Lehet, hogy örökölte :)!
2012. febr. 6. 11:43
 4/11 anonim ***** válasza:

Az enyém 5 hónaposan jól bekajált belőle (mert én hülye csak tömtem) majd kihányta és azóta (most 4.5 éves) rá sem tud nézni. ne aggódj van még ezer másik dolog amit szeretni fog (vagy nem).

Az első tippje egyébként jó, amit most nem szeret 2 hét múlva lehet, hogy falni fog :)

2012. febr. 6. 11:43
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, és ennek reményében bespájzoltunk egy jó pár üveg sütőtökös bébiételt.
2012. febr. 6. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:
az üveges sütőtököt még csak-csak megette, de a házi sütésűt nem tudom elekönyörögni. Pedig én szeretem.
2012. febr. 6. 12:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Nézd meg a lejárati idejét. Ha még pár év, akkor érdemes megtartani.

Nagyobbik lányom 2,5 éves volt, amikor a picit hozzátáplálni kezdtem, és előszeretettel nyomta be épp a sütőtökös bébiételt, szóval van esély, hogy elfogy még... :o)

2012. febr. 6. 12:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg.

Az én lányom meg a párja, mert ő az egyetlen, aki a sárgarépát nem szereti :-))

2012. febr. 6. 13:43
 9/11 A kérdező kommentje:

Érdekes az én kislányom, mert a sárgarépát imádja, az almánál és az őszibaracknál is jobban csúszik :)!

A répát viszont én is szeretem.

Sajnos a bébiétel ez év végén lejár, úgyhogy ezt a kistesó nem fogja lenyomni, pláne, hogy még úton sincs :)!

2012. febr. 6. 14:33
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem úgy értettem, hogy a kistesónak kellene betáplálnia, hanem hogy majd a tiednek lesz talán kedve másfél évesen hozzá. :DD

De mondjuk addig már nincs olyan sok idő.

Nem tudom, hány üveg a "nagy mennyiség", de megpróbálhatod eladni is védőnőn keresztül, ha még pár hónap múlva sem eszi...

2012. febr. 6. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!