2,5 éves lányom valamiért nem szereti a sütőtököt. ötleteket kérnék afelöl mivel szerethetném meg vele?
sárgarépát megeszi fözve turmixolva főzibe keverve semmi probléma vele.
most sütök tököt nagyon bolond gondolat lenne ha tejszínnel egy picit összekeverném és leturmixolom? vagy medve sajttal?
hátha rákapna az izére mert tök egészséges
pl csináltam most burgonya sárgarépa főzeléket jo nagy adaggal tettem bele pici tejszint +medvesajtot hát két perc se kellett bekanalazta az egészet ugy hogy egy csepp se maradt belöle és ö egymaga irto büszke vagyok rá mert egész eddig etetni kellett most meg kikéri magának :D:D:D
Próbáld meg esteleg valamivel összekeverni, de azért az sem gáz, ha nem szereti meg. Én 32 éves múltam és még most is utálom, de makkegészséges vagyok szinte mindig.
A lányom 6 éves, idén már azt mondta, hogy finom, a fiam (1,5 éves) tavaly még megette, most nem hajlandó. Az apjuk imádja, így elég gyakran sütök, ha kérnek, ezsnek belőle, ha nem, akkor nem. :)
1-es válaszoló vagyok: kisfiam is megette a májat 1,5 évesen, most kiköpi. Elég gyorsan változik az izlésük a gyerekeknek.
Ne izgulj, lehet hogy jövőre megeszi, ha most nem erőlteted.
Én ilyen alapon minden ebédnél sírógörcsöt kellene, hogy kapnék, az én szintén másfél éves fiam jóformán semmit nem eszik meg, amit régen igen.
A sütőtököt pl régen habzsolta, ma egy kanállal nem megy le. Én nem erőltetem, pláne nem turmixolok egy ennyi idős gyereknek, kap rendes kaját. Belegondoltam, tejszínes sütőtök medvesajttal, brrrrr...akkor már bepróbálkoznék valami normális étellel, pl sütőtökkrémlevessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!