Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves lányom valamiért nem...

2,5 éves lányom valamiért nem szereti a sütőtököt. ötleteket kérnék afelöl mivel szerethetném meg vele?

Figyelt kérdés

sárgarépát megeszi fözve turmixolva főzibe keverve semmi probléma vele.

most sütök tököt nagyon bolond gondolat lenne ha tejszínnel egy picit összekeverném és leturmixolom? vagy medve sajttal?

hátha rákapna az izére mert tök egészséges

pl csináltam most burgonya sárgarépa főzeléket jo nagy adaggal tettem bele pici tejszint +medvesajtot hát két perc se kellett bekanalazta az egészet ugy hogy egy csepp se maradt belöle és ö egymaga irto büszke vagyok rá mert egész eddig etetni kellett most meg kikéri magának :D:D:D

2012. okt. 29. 13:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Én megsütöttem a sütőtököt és almával pürésítettem. Ez volt az első sütőtökös étel. Azóta ha csirkét sütök római tálban, a krumpli köretre teszek sütőtök karikákat (kb 1 cm vastag) és arra a csirkét, így együtt sütöm. Így is megeszi a kisfiam, de önmagában sajnos nem hajlandó sütőtököt enni.
2012. okt. 29. 13:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Próbáld meg esteleg valamivel összekeverni, de azért az sem gáz, ha nem szereti meg. Én 32 éves múltam és még most is utálom, de makkegészséges vagyok szinte mindig.

A lányom 6 éves, idén már azt mondta, hogy finom, a fiam (1,5 éves) tavaly még megette, most nem hajlandó. Az apjuk imádja, így elég gyakran sütök, ha kérnek, ezsnek belőle, ha nem, akkor nem. :)

2012. okt. 29. 13:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te minden ételt megeszel? Miért olyan tragédia ha a gyereked nem eszi meg a sütőtököt. Eszik mást és kész.
2012. okt. 29. 14:05
 4/9 A kérdező kommentje:
mert régen megette ezért próbálkozok
2012. okt. 29. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:

1-es válaszoló vagyok: kisfiam is megette a májat 1,5 évesen, most kiköpi. Elég gyorsan változik az izlésük a gyerekeknek.

Ne izgulj, lehet hogy jövőre megeszi, ha most nem erőlteted.

2012. okt. 29. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Sütötököt megsütöm, olajon píritok egy kis hagymát, bele a lekapart sütőtököt, tejszínnel összeturmixolom, kiteszem nekik kistálra és a tetejére kis sajtkockákat teszek. 27 hónapos iker fiúknál, mindig elfogy.
2012. okt. 29. 14:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, 30 éves vagyok. Babakoromban imádtam. Én nem erőltetném, van még ezenkívül millió étel amit ehet.
2012. okt. 29. 14:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Én ilyen alapon minden ebédnél sírógörcsöt kellene, hogy kapnék, az én szintén másfél éves fiam jóformán semmit nem eszik meg, amit régen igen.

A sütőtököt pl régen habzsolta, ma egy kanállal nem megy le. Én nem erőltetem, pláne nem turmixolok egy ennyi idős gyereknek, kap rendes kaját. Belegondoltam, tejszínes sütőtök medvesajttal, brrrrr...akkor már bepróbálkoznék valami normális étellel, pl sütőtökkrémlevessel.

2012. okt. 29. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Miért akarod mindenképpen megetetni vele? Azzal csak rosszabb lesz, ha erőlteted :( Gondolom van olyan étel amit te sem szeretsz, és senki nem erőlteti beléd...
2012. okt. 29. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!