Kreatív anyukák! Adtok ötleteket a legújabb projektemhez?
Van egy kb 2*3 méteres vastag kartonunk. Kisfiam autóinak szeretnék csinálni egy terepasztal/autópálya szerűséget. Bújom a netet, de nem találok ötleteket, magamtól pedig nem vagyok elég kreatív.
Ötleteket, linkeket is szívesen fogadok.
Ha vannak otthon gyógyszeres dobozaitok (ami már nem kell), azt bevonhatod színes papírral, ragaszthatsz rá ablakokat, azok lesznek az házak. Wc-papír gurigából lehet tornyot építeni, vagy ha ketté vágod, akkor alagutat (kisebb autóknak).
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
első vagyok.
nagy cipősdobozból lehet úgy garázst építeni hogy lehajtható tetejü részt hozzáragasztod a kartonhoz és úgy tud felmenni kisautó a felső szintre alulra meg wc papir gurigákkal lehet mélygarázst kialakítani .
a városkép kialakítását én inkább fakockákból építeném és lehet hogy a kétszer 3 méteres már hatalmas lenne az már majdnem terepasztal . de lehet készíteni komplett városképet attól függ mekkora gyerek játszana vele lehet közlekedési táblákat is alkotni. viszont tök normál áron lehet kapni terepasztal szőnyegeket is pl. ikeában kétféle is van és a nagyobbik tényleg oriási .
Köszönöm az ötleteket.
Én is láttam nagyon jópofa autópályás szőnyegeket, de nálunk az kilőve. Mindkét gyerekem kruppos, egyik ráadásul asztmás is, így nincs semmi porfogó a szobájukban. De most hogy írod, keresek ilyen képeket, arról is tudok ötleteket koppintani. :)
Kedves Utolsó!
Tudnál nekem egy fényképet küldeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!