Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kreatív anyukák! Adtok ötletek...

Kreatív anyukák! Adtok ötleteket a legújabb projektemhez?

Figyelt kérdés

Van egy kb 2*3 méteres vastag kartonunk. Kisfiam autóinak szeretnék csinálni egy terepasztal/autópálya szerűséget. Bújom a netet, de nem találok ötleteket, magamtól pedig nem vagyok elég kreatív.

Ötleteket, linkeket is szívesen fogadok.

2012. okt. 11. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
2012. okt. 11. 10:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha vannak otthon gyógyszeres dobozaitok (ami már nem kell), azt bevonhatod színes papírral, ragaszthatsz rá ablakokat, azok lesznek az házak. Wc-papír gurigából lehet tornyot építeni, vagy ha ketté vágod, akkor alagutat (kisebb autóknak).

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

2012. okt. 11. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.

nagy cipősdobozból lehet úgy garázst építeni hogy lehajtható tetejü részt hozzáragasztod a kartonhoz és úgy tud felmenni kisautó a felső szintre alulra meg wc papir gurigákkal lehet mélygarázst kialakítani .

a városkép kialakítását én inkább fakockákból építeném és lehet hogy a kétszer 3 méteres már hatalmas lenne az már majdnem terepasztal . de lehet készíteni komplett városképet attól függ mekkora gyerek játszana vele lehet közlekedési táblákat is alkotni. viszont tök normál áron lehet kapni terepasztal szőnyegeket is pl. ikeában kétféle is van és a nagyobbik tényleg oriási .

2012. okt. 11. 11:13
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket.

Én is láttam nagyon jópofa autópályás szőnyegeket, de nálunk az kilőve. Mindkét gyerekem kruppos, egyik ráadásul asztmás is, így nincs semmi porfogó a szobájukban. De most hogy írod, keresek ilyen képeket, arról is tudok ötleteket koppintani. :)

2012. okt. 11. 11:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Dobozok, gurigák,... mindenünk van. Mindent gyűjtünk a gyerekekkel, hátha jó lesz valamihez. :)
2012. okt. 11. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
én csak utakat, gyalogátkelőket és parkolókat rajzoltam rá. Van rajta egy folyó, fölötte hidak (síkban). Dobozaim nekem is vannak, majd ragasztok rájuk ajtót-ablakot, egyelőre legoduplo kockákból építünk házakat, kórházat, templomot, stb.
2012. okt. 11. 12:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Tudnál nekem egy fényképet küldeni?

2012. okt. 11. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!