Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kreatív, lányos anyukák!...

Kreatív, lányos anyukák! Ötleteket várok!?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ezt a két anyagot vásároltam, a pachwork mintásból falvédő fog készülni, a másikból még nem tudom. Adnátok ötleteket, tippeket, Ti mit varrnátok, varratnátok kislányotoknak ezekből az anyagokból? MIvel kombinálnátok esetleg? Linkelhettek is képeket, ötleteket. A falvédőhöz szeretnék még valamilyen anyagot, de nem tudom, milyen lenne jó.

Minden ötlet érdekel! Köszi!

2012. aug. 10. 14:47
 1/5 anonim ***** válasza:

A falvédőhöz szerintem egy rózsaszín esetleg pink keret jól mutatna. Valami ilyesmi: [link]

Hány évesnek szeretnél varrni?

2012. aug. 10. 15:01
 2/5 A kérdező kommentje:
3 évesemnek, de nem én, hanem anyukám, esetleg varrónő fog majd varrni nekünk. A bordó keret tényleg nem lenne rossz. Várok még további ötleteket! :-)
2012. aug. 10. 15:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Kispárna. Zsebes tároló.
2012. aug. 10. 15:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem nehéz ilyeneket varrni ha van varrógép nyugodtan állj neki, de ha van kérdésed írj nyugodtan segítek.

Itt az egész falvédő készítés, nagyon jól le van írva.

[link]

Szerintem sok jó dolgot lehet varrni:

[link]

[link]

[link]

2012. aug. 10. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
A pachwork-ös anyagból nagyon jól nézne ki ágytakaró. Az a vastagabb fajta amelyik több rétegű. Éppen nemrég nézegettem ezeket, 20-30 ezreket is elkérnek értük az üzletben, pedig lehet hogy nem is lenne olyan nehéz megvarrni.
2012. aug. 10. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!