5hónapos kislányom van, és a sütőtököt nagyon szereti. Hogyan tudnám télére tárolni? Sülve, főlve, vagy netalán nyersen?
Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 15:23
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem kell sok energiát bele fektetni, csak hideg helyen tárolni. Ha nem amerikai típusú annak eleve az a jó ha megcsípi a fagy egy kicsit. Ha amerikai, akkor mindegy. Nekünk kinn van a garázsban.
2/7 anonim válasza:
Én megsütöttem, leturmixoltam és úgy tettem el (aventes poharakba). Van aki nem tudja hűvös helyen tárolni. Nekem ez így bevált, az első gyerekemnél is így csináltam és most is.
3/7 A kérdező kommentje:
Aha, ertem de hová raktad el? Lefagyasztottad?
2011. nov. 18. 15:45
4/7 anonim válasza:
Én is ugyanúgy csináltam, ahogy a 2. válaszoló. És fagyasztóba tettem.
5/7 anonim válasza:
Szia!Szerintem a sütőtök pont az a zöldség amit egész télen "frssen "készíthetsz egészen kora tavaszig kapható a zöldségeseknél.Ha van pincétek vagy garázsotok ott hűvös helyen papírdobozban tárolhatod.Én úgy csináltam/lom,hogy ha szépet(sötét színű)látok a piacon s olcsón veszek 3-4 db-ot.Most kb.egy hónapja áll konyha asztal alatt a kosárban az utolsó kettő és olyan mintha tegnap vettem volna :)
6/7 anonim válasza:
Második vagyok, igen a fagyasztóba tettem el. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki válaszolt a kérdésemre :)
2011. nov. 18. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!