Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mitől lett a fasírt alján "hab?"

Mitől lett a fasírt alján "hab?"

Figyelt kérdés
Csináltam fasírtot SÜTŐBEN. (darált hús, tojás, tejben áztatott kenyér, vöröshagyma, fokhagyma, fűszerek stb. tkp hagyományos recept) Tök finom lett, viszont a sütőpapír és a fasírt golyók találkozásánál kisült belőle ilyen lé, ami fehéres-olajos és nem túl esztétikus. Ez mi és elkerülhetem legközelebb? Köszi!
tegnap 23:34
 1/4 A kérdező kommentje:
legközelebb lehet rakok bele búzadarát, az majd megfogja
tegnap 23:35
 2/4 A kérdező kommentje:

most ránéztem másoknál, és ilyesmi mint a képen, szóval természetes jelenség biztos :D


[link]

tegnap 23:36
 3/4 A kérdező kommentje:
vagy beforgatom panírmorzsába legközelebb, talán az a kulcsa
tegnap 23:37
 4/4 Katona Dius ***** válasza:
Kijön a nedvesség a húsból. Ha van még benne pici vér, víz, kifő belőle és a tepsi alján gyűlik össze. Bajod nem lesz tőle. Búzadarát, panírmorzsát keverhetsz a masszába, valamennyit felfog, ha nem is sokat.
ma 00:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!