Mitől lett a fasírt alján "hab?"
Figyelt kérdés
Csináltam fasírtot SÜTŐBEN. (darált hús, tojás, tejben áztatott kenyér, vöröshagyma, fokhagyma, fűszerek stb. tkp hagyományos recept) Tök finom lett, viszont a sütőpapír és a fasírt golyók találkozásánál kisült belőle ilyen lé, ami fehéres-olajos és nem túl esztétikus. Ez mi és elkerülhetem legközelebb? Köszi!okt. 22. 23:34
1/7 A kérdező kommentje:
legközelebb lehet rakok bele búzadarát, az majd megfogja
okt. 22. 23:35
2/7 A kérdező kommentje:
okt. 22. 23:36
3/7 A kérdező kommentje:
vagy beforgatom panírmorzsába legközelebb, talán az a kulcsa
okt. 22. 23:37
4/7 Katona Dius válasza:
Kijön a nedvesség a húsból. Ha van még benne pici vér, víz, kifő belőle és a tepsi alján gyűlik össze. Bajod nem lesz tőle. Búzadarát, panírmorzsát keverhetsz a masszába, valamennyit felfog, ha nem is sokat.
5/7 anonim válasza:
Az csak a húslé, semmi bajod nem lesz tőle, természetes.
6/7 anonim válasza:
A felhasznált alapanyagtól függ, színhús (izom) ilyen nemigen generál, de ha sok benne a vízoldható fehérje (pl. kollagén, bőrhulladék), akkor szokott előfordulni.
7/7 anonim válasza:
Nekunk is mindig olyan. Szerintem finom is. A tojás habzik fel ahogy zsiradékkal érintkezik ami a husbol sul ki.
Tok normalis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!