Fasirt: 1. Mennyi ideig szabad a a már golyókara megformázott nyers húst a hűtőben tárolni? 2. Ha 24 órán belűl megsütöm úgy még ehető?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 15:17
1/9 anonim válasza:
Ha friss volt a daralthús, akkor igen.
2/9 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy mióta állt már eleve a hűtőben. Ha frissen vetted, vagy a védőgázas csomagoláson látod, hogy még elállna, akkor simán kibír 24 órát, de érdemes lezárva tárolni.
3/9 A kérdező kommentje:
Ételhordó lezárható dobozban van a hűtőben és nem telt el 24.óra se,hogy a nyers húst megformáztam.
Mellesleg a fasirtod felig el kell lepje az olaj vagy csak éphogy,hogy megsűljön
2022. aug. 17. 16:41
4/9 A kérdező kommentje:
*?
2022. aug. 17. 16:41
5/9 anonim válasza:
Nyilván bő olajban kell sütni, mert ha nem így teszed, akkor szalagos lesz mint egy fánk.
De ha azért kérdezed, mert kevés az olajad, akkor beolajozod a bogyókat és a sütőben megsütöd, tepsiben.
Nem ördögtől való, az egybefasírtot (Stefániát) is sütőben sütik.
6/9 anonim válasza:
Én is sutőben szoktam sutni. Eleve nem kell hozzá annyi olaj es nem kell mellette álni. Dupla nyereseg. 😁
7/9 anonim válasza:
Pár kanál olajon is szépen megsülnek forgatva,vagy sütőben.Az olajjal is spórolsz.Nem lesz baja a fasírtnak egy nap alatt.
8/9 A kérdező kommentje:
Mindeninek köszönöm.
Maradt még nyers húsgolyó. 2.nap már nem szerencsés megsütni?
2022. aug. 17. 20:03
9/9 anonim válasza:
Nyugodtan megsütheted holnap, de ha nagyon biztosra akarsz menni, akkor tedd éjszakára a mélyhűtőbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!