1/20 anonim válasza:
Én még sosem tettem. Daralt hus, fokhagyma, so, bors es aztatott kenyer. (Fel kilo hushoz egy szelet)
Ennyi
2/20 anonim válasza:
kívülre vagy belülről????
Ha nem forgatod prézlibe, úgy is megsül, de kevésbé lesz ropogós.
4/20 anonim válasza:
A fasírt alapvetően áztatott kenyérrel keszul. Husgomboc készülhet nyilván zsemlemorzsaval és anélkül is. Más lesz az íze és az állaga is.
5/20 anonim válasza:
4: a svéd húsgombóc (amit pl. az ikeában adnak) az készül kenyér áztatott zsemle helyett zsemlemorzsával. Nekem ízlik az is, de azért tényleg más, mint egy hagyományos magyar fasírt.
6/20 sanyó9999 válasza:
1kg húshoz 4 áztatott jól kinyomot, /kicsavart/ zsemle 4 tojás, só, fűszerpaprika, bors kell. Ha fagyasztott a darálthús, vagy valamiért lágyabb /hígabb/ lett a massza, akkor szórunk bele zsemlemorzsát.
7/20 sanyó9999 válasza:
6-os vagyok és a fokhagymát kifelejtettem. Elnézést.
8/20 anonim válasza:
Persze. Soha nem raktam semmilyen fasírtba zsemlét - se morzsát, se áztatva, se sehogy.
9/20 anonim válasza:
Ezek szerint sosem készítettél fasirtot, 8, csak husgombocot.
10/20 anonim válasza:
#9
Igen, nyilván csak hallucináltam a fasírtok készítését és elfogyasztását. Valóban, köszönöm hogy mindent IS jobban tudtál és ráébresztettél arra hogy kevésbé ismerem a saját életemet mint te.
Még a Wiki szerint is "tojással ÉS/VAGY zsemlével egybegyúrt húspogácsa", attól még hogy a te nagyid receptkönyve szerint kell bele zsemle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!