10. "Még a Wiki szerint is "tojással ÉS/VAGY zsemlével egybegyúrt húspogácsa", attól még hogy a te nagyid receptkönyve szerint kell bele zsemle. :)"
Érdekes, a legtöbb recept tojással, ÉS áztatott kenyérrel hozza a fasírtot.
Tehát a hiba a te gondolatmenetedben van.
#11
"Érdekes, a legtöbb recept tojással, ÉS áztatott kenyérrel hozza a fasírtot."
Mert sokan úgy szeretik. Na és akkor?
Ettől még nem feltétlenül szükséges és kihagyhatatlan összetevő definíció szerint.
Attól még hogy valaki máshogy szeret egy ételt mint te, még nem kell átnevezned az ő ételeit. :)
"Attól még hogy valaki máshogy szeret egy ételt mint te, még nem kell átnevezned az ő ételeit. :)"
De igen, át kell. Mert ha egy alapvető hozzávalót kihagysz, vagy felcserélsz, akkor az már egy másik étel lesz. Esetedben egy mezei húspogácsa.
#13
Mint ahogy már korábban is írtam, a zsemle NEM "alapvető" hozzávalója attól még, hogy te szereted. :)
#15
Rendben, akkor: a zsemle NEM "alapvető" hozzávalója attól még, hogy sokan szeretik.
Ha jól becsomagolva, nem fogod elhagyni belőle a zsemlemorzsát.
Legfeljebb a fasirttal együtt veszítheted el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!