Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A búzadarát és a zsemlemorzsát...

A búzadarát és a zsemlemorzsát is fel kell önteni kicsi vízzel miután megpirult?

Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 17:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A darát szoktam, a morzsát nem. De most figyelek, hátha tanulok valami újat.
2021. márc. 22. 17:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Darát csak.
2021. márc. 22. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A morzsát ne, akkor ázott kenyérszerü lesz!
2021. márc. 22. 18:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. márc. 22. 18:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

a prézlit pl. nudlihoz, vagy gombóchoz készíted...???


Csak vajon/olajon megpirítod - nem kell hozzá víz!

Esetleg az utolsó percre egy kis porcukrot keverhetsz hozzá, akkor karamellizálódik, és finom ízt ad a morzsának. .)

2021. márc. 22. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A darás tésztához csak rámerem a pirított darára a kifőtt tésztát egy szűrőkanállal, pont elegendő vizet vesz fel.

A pirított morzsát NEM vizezem.

2021. márc. 22. 18:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!