A búzadarát és a zsemlemorzsát is fel kell önteni kicsi vízzel miután megpirult?
Figyelt kérdés
2021. márc. 22. 17:32
1/6 anonim válasza:
A darát szoktam, a morzsát nem. De most figyelek, hátha tanulok valami újat.
3/6 anonim válasza:
A morzsát ne, akkor ázott kenyérszerü lesz!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2021. márc. 22. 18:11
5/6 anonim válasza:
a prézlit pl. nudlihoz, vagy gombóchoz készíted...???
Csak vajon/olajon megpirítod - nem kell hozzá víz!
Esetleg az utolsó percre egy kis porcukrot keverhetsz hozzá, akkor karamellizálódik, és finom ízt ad a morzsának. .)
6/6 anonim válasza:
A darás tésztához csak rámerem a pirított darára a kifőtt tésztát egy szűrőkanállal, pont elegendő vizet vesz fel.
A pirított morzsát NEM vizezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!