Melyik zöldséggel készült "fasírt" hasonlít a legjobban az igazi, normál fasírtra?
Figyelt kérdés
A falafelt ismerem, szeretem is, de az állaga nem hasonlít a fasírthoz. Olyan kéne, ami igazán hasonlít! Tudom, soha nem lesz az, de hasonlítson.2023. máj. 11. 11:09
1/5 anonim válasza:
Zabos cukkinifasírt. Zabpehely, cukkini, tojás, fűszer. Szerintem egész hasonló az állaga.
2/5 anonim válasza:
Ami nekem legjobban bevált, az a gomba-krumpli kombináció, ahol a gomba is meg a krumpli is nyersen kerül bele kis - 2-4 mm-es - kockákra vágva, és ugyanúgy füszerezve, mint az "igazi".
3/5 anonim válasza:
Állagát és ízét tekintve a bab és lencsefasírt.
Van aki a csicseriborsóra esküszik, de azzal még nem találkoztam.
4/5 anonim válasza:
Zabpehelyes lencsefasírt.
A lencsét megfőzom és felét ledarálom az áztatott zabpehellyel
A másik fele darabosan megy bele az áztatott másik fél adag zabpehellyel
Utána ugyanúgy fűszerezem mint a fasírtot.
5/5 anonim válasza:
Quorn szerintem elég jó, a csirkemell szerű sütve, főzve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!