Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mennyi tápanyag marad meg a...

Mennyi tápanyag marad meg a zöldségekben főzés után?

Figyelt kérdés
Az elemi rostokon kívül van még bennük valami hasznos? Vitaminok, nyomelemek túlélik a főzést, sütést?
okt. 17. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
mi a rossebb az az elemi rost
okt. 17. 12:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Élelmi rost :DDD
okt. 17. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Marad benne bőven. Valamelyik fajta jobban hasznosul nyeryen valamelyim jobb főve. Ezert kell valtozatosan etkezni
okt. 17. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!