Zöldségek tápanyaga lenne ez a csalános áztatás?
Sokszor olvasni, hogy lehet csalán ázalékot csinálni a növények számára. De nagyon zavar, hogy nem sikerült még megértenem, hogy ez, mire is jó? Számomra paradicsom témakörben jött ez a téma föl, hogy ezt az ázalékot hogyan készítsük el? Sok helyen írják, hogy csalánteával is lehet helyettesíteni, sőt a frissen ültetett paradicsomok gyökerét meg lehet áztatni ebben a lében. Nos, ez mire jó és hogyan kell elkészíteni? Mit lehet helyette használni?
Ez a folyamat az, amikor a paradicsomokat a úgy trágyázzuk, hogy a mulcsra öntjük ezt az ázalékot?
Összezavar, hogy mondják: van az, mikor a leveleket trágyázzák. A leveleket mivel trágyázzák, meg miért?
Köszi a linket!
Hát midnenesetre jó, ez az ázetós, meg peremtes dolog.
De nem mindenkinek vannak káposzta ültetvényei, hagymaültetvényei, így azért egy kicsit drága ez a lémegvalósítás.
Valami könnyebb összeállítás nincs?
Meg precízebb magyarázat a permet elkészítésére?
Olyan válaszát kérem, aki már használta, vagy mindenesetre ismeri ezt.
A linken leírt permetezés=fejtrágyázás? erre lennék kíváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!