Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A zöldségek, gyümölcsök...

A zöldségek, gyümölcsök héjában illetve húsában hogyan oszlanak el a tápanyagok?

Figyelt kérdés
Itt főleg arra gondolok, hogy pl egy almában van mondjuk 7 g ch. Ebből mennyi van a héjában, csumájában, húsában? (nagyon egyszerűen: a héjban van a húsban van a több kalória/szénhidrát/fehérje?) Remélem érthető. :)
2013. szept. 14. 13:55
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!