Leveshús lecsontozva: nem túl gusztusos nekem cafatokban a szürkés barna főtt hús. Mit csináljak vele/belőle, hogy kedvet kapjak az elfogyasztására?
Figyelt kérdés
Ötletek? Bevált praktikák?okt. 9. 13:06
11/11 anonim válasza:
Nagyim rizses húst csinál belőle, de nem a pörköltes verziót, hanem dinsztel hozzá zöldségeket és azzal együtt keveri össze a rizzsel. Egyébként pástétomot is csinálhatsz belőle, fűszerekkel, hagymával, egy kis vajjal vagy tejföllel beteszted az aprítóba amíg krémes állagú lesz. Hagyhatod cafatokban és beleteheted szendvicsbe vagy tortillába is, zöldségekkel, szósszal, sajttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!