Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leveshús lecsontozva: nem túl...

Leveshús lecsontozva: nem túl gusztusos nekem cafatokban a szürkés barna főtt hús. Mit csináljak vele/belőle, hogy kedvet kapjak az elfogyasztására?

Figyelt kérdés
Ötletek? Bevált praktikák?

ma 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Én direkt "cafatozom" össze a húst. Aztán összetöröm az egészben megfőtt krumplit meg a sárgarépát is, összekeverem az egészet és úgy eszem. Fincsi.
ma 13:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi visszatesszük a levesbe és úgy esszük.


Vagy rizseshús lesz belőle

ma 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
57%

Csirkét nem eszem, nálunk csontos marhából, sertésből készül, jól bezöldségelve.

Enni a leszűrt levét szoktuk cérnametélttel.

És utána jön a disznólkodás. A tálra kiszedett hús és zóldségek végítélete.

Csont kézbe, és foggal-körömmel lefejtése a husikának. Közben egy kis sárgarépa, egy falatt fehér. De nem kegyelmezünk a hagymának, krumplinak sem.

Nálunk ez a fine dining. Illetve már csak nekem. 😢

ma 14:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

3

A tormát kifelejtetted

ma 14:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Vagy a mustárt.

Nem tudom, milyen választ kellett volna adnom s pirosat nyomóknak. De nem is lényeges.

A hús izom. Élő állat volt. A csontok, inak is.

Nagyon finnyás vagyok, de soha nem zavart a látványa. Ez van.

ma 15:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!