Leveshús lecsontozva: nem túl gusztusos nekem cafatokban a szürkés barna főtt hús. Mit csináljak vele/belőle, hogy kedvet kapjak az elfogyasztására?
Figyelt kérdés
Ötletek? Bevált praktikák?ma 13:06
1/5 anonim válasza:
Én direkt "cafatozom" össze a húst. Aztán összetöröm az egészben megfőtt krumplit meg a sárgarépát is, összekeverem az egészet és úgy eszem. Fincsi.
2/5 anonim válasza:
Mi visszatesszük a levesbe és úgy esszük.
Vagy rizseshús lesz belőle
3/5 anonim válasza:
Csirkét nem eszem, nálunk csontos marhából, sertésből készül, jól bezöldségelve.
Enni a leszűrt levét szoktuk cérnametélttel.
És utána jön a disznólkodás. A tálra kiszedett hús és zóldségek végítélete.
Csont kézbe, és foggal-körömmel lefejtése a husikának. Közben egy kis sárgarépa, egy falatt fehér. De nem kegyelmezünk a hagymának, krumplinak sem.
Nálunk ez a fine dining. Illetve már csak nekem. 😢
5/5 anonim válasza:
Vagy a mustárt.
Nem tudom, milyen választ kellett volna adnom s pirosat nyomóknak. De nem is lényeges.
A hús izom. Élő állat volt. A csontok, inak is.
Nagyon finnyás vagyok, de soha nem zavart a látványa. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!