Zsírszalonna bőrét meddig kell főzni, hogy puha legyen?
Figyelt kérdés
okt. 5. 16:23
1/3 anonim válasza:
Zsírszslonna bőrét nem szokták megenni. Tepertő és zsír jészúl velő, de a bőr nem jó semmire.
De ha füstöltszalonnára gondolst, azt sem szokás elfogyasztani, csak ízt adó pl. bablevesben.
De ettől függetlenül sem lehet kimezdethetetlen választ adni, mert több dologtól függ.
3/3 anonim válasza:
De, meg szokták enni, bele lehet tenni kocsonyába, disznósajtba, levesbe, pörköltbe, magában bőrtekercsnek is jó, aszpikkészítéshez is fel lehet használni, stb. Felcsíkozva olyan 3-4 óra főzés után lesz puha, kuktában gyorsabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!