Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zsírszalonna bőrét meddig...

Zsírszalonna bőrét meddig kell főzni, hogy puha legyen?

Figyelt kérdés
okt. 5. 16:23
 1/3 anonim ***** válasza:
22%

Zsírszslonna bőrét nem szokták megenni. Tepertő és zsír jészúl velő, de a bőr nem jó semmire.


De ha füstöltszalonnára gondolst, azt sem szokás elfogyasztani, csak ízt adó pl. bablevesben.

De ettől függetlenül sem lehet kimezdethetetlen választ adni, mert több dologtól függ.

okt. 5. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Pirosozó! Mi a helyes felelet?
okt. 5. 22:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
78%
De, meg szokták enni, bele lehet tenni kocsonyába, disznósajtba, levesbe, pörköltbe, magában bőrtekercsnek is jó, aszpikkészítéshez is fel lehet használni, stb. Felcsíkozva olyan 3-4 óra főzés után lesz puha, kuktában gyorsabban.
okt. 6. 07:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!