Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pörkölt-alapú ételeknél...

Pörkölt-alapú ételeknél érdemes először a paradicsomot lepirítani, és utána a többi zöldséget?

Figyelt kérdés
Láttam olyan receptet, amelyikben csak a paradicsom után kerül bele a vörös- és a fokhagyma illetve a paprika, elvileg így lepirítva a paradicsom karakteresebb ízt ad. Tényleg van érezhető különbség a szokásos sorrendhez képest?

okt. 1. 14:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem.

Hagyma üvegesre. Utána a paprika. És a vegen a paradicsom

okt. 17. 08:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyilván az alacsony víztartalmú hozzávalókat lehet pirítani. Vagy azzal érdemes kezdeni. Ezért kezdünk hagymával. A magas víztartalmú alapanyagok levet eresztenek, és utána már nem pirítasz, hanem párolsz, vagy főzöl az alaplében.
okt. 17. 08:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Minek emeled ki a kreténséged? Mit nem értesz?
okt. 17. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!