A paradicsom és a paprika már olcsóbb? Érdemes már venni vagy még drága?
Figyelt kérdés
jún. 24. 09:12
1/7 anonim válasza:
Még nincs itt az igazi szezon, akkor érdemes venni, amikor hazai, szabadföldi lesz kistermelőknél. Nem csak az ára miatt.
2/7 Antiszociális lény válasza:
Szerintem nem olcsó, a paprika bőven 1500 Ft körül van, a paradicsom pedig ilyen 500 Ft körül. Én ezt még egyáltalán nem mondanám olcsónak. DE volt már ettől drágább is.
3/7 anonim válasza:
Betennivaló paradicsomot vettem már 400 Ft-ért. 12 db hegyes erős paprikát 500 Ft-ért. TV paprikát meg 400 Ft-ért. Igaz ezek másodosztályúak voltak. (görbék).
4/7 anonim válasza:
Venni érdemes mert vitaminban,rostban gazdag de egyébként még drága.
Lecsónak majd augusztusban.
6/7 Avair2010 válasza:
Én várok vagy július közepéig vele, mert alig van pénzem piacra menni. Akkor már olcsónak számit. Dinnyét meg a minősége miatt se vennék annál korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!