Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tényleg kell 1 kg darált...

Tényleg kell 1 kg darált húshoz 4 tasak Kn0rr bolonjais por?

Figyelt kérdés

250g húshoz írja. De azért álljon meg a menet. Többe kerül a por mint a hús.

Így csinálja az asszony.

Nem tudom neki megmagyarázni, hogy nem így kell. Vagy hát lehet végülis.

Én vagy csak egyet vagy egyet sem teszek bele.

Jobb szeretem magam fűszerezgetni. Akkor egy kicsit mindig más, egyedi. Nem olyan sablonos. Meg persze jóval olcsóbb.


ma 11:12
 1/8 anonim ***** válasza:
30%

Igen, de miért nem csinálja meg a bolognait magától, sokkal finomabb, és sokkal olcsóbb.

Hagyma, fokhagyma, paradicsomlé, bazsalikom, oregánó, kakukkfű, babérlevél, só, cukor. Ennyi a szósz, és ezek kb minden háztartásban szoktak is lenni otthon.

ma 11:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 Mad Max2 ***** válasza:
59%

ezek a knorr meg maggi féle bolognai porok nagy lehúzások



Vagy házilag csináljátok meg a bolognai szószt(szakácskönyv, google) vagy vegyetek üveges szószt amiben van hús is.


ezek aarnyárban vannak, kb a gazdag hülyéknek árulják.

ma 11:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

"Ennyi a szósz"


És ez így minden, csak nem bolognese...

ma 11:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
34%
Én akkor szoktam néha használni port, ha gyorsan kell kaja. Fél kiló húshoz szoktam egy tasakkal, meg mindig teszek bele sűrített paradicsomot is. Mondjuk mi nem eszünk fűszeresen, nekünk jó így.
ma 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Most erre mit lehet mondani? Ha ő porral készíti és követi a tasak előírását, akkor igen, kell a 4 csomag. Ha neked ez nem tetszik, akkor innentől készítsd te a Bolognai úgy, ahogy te szereted.
ma 11:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/8 anonim ***** válasza:
50%
Mi 1 kghoz 2 tasakot teszunj
ma 11:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

#3 -ez nem is!

Ez echte Ungarische bolonyai :D

ma 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/8 anonim ***** válasza:
82%

Igazad van, én is magam fűszerezem.


Ezek a porok tényleg a kezdők átvágását célozzák, ott van rajta a kép, meg az a "biztosíték" hogy egy cégnél valaki jóvá hagyta.


"42% paradicsompüré por¹, Cukor, Keményítők (kukorica, burgonya), Pálmazsír, Jódozott só (só, kálium-jodát), Búzaliszt, 4, 7% vöröshagyma¹, Dextróz, Fűszerek (fokhagymapor¹, bors, zellermag, koriandermag, szegfűszeg), 1, 3% oregánó, Petrezselyem¹, 0, 6% bazsalikom, Aromák, Citromlépor (cukor, citromlé, só), Rozmaring, 0, 1% kakukkfű¹, ¹Fenntartható gazdaságból"


Ez van benne. Töltés a fele, a keményítők felszívják a levet, hogy összeálljon. A paradicsom por meg igazából az, mint a püré, csak agyon dolgozva. Magyarán drágán sz@rt, már bocsánat.


Egy konzerv paradicsomot kinyitni kb ugyanez lenne, csak olcsóbb.

ma 12:48
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!