Tényleg kell 1 kg darált húshoz 4 tasak Kn0rr bolonjais por?
250g húshoz írja. De azért álljon meg a menet. Többe kerül a por mint a hús.
Így csinálja az asszony.
Nem tudom neki megmagyarázni, hogy nem így kell. Vagy hát lehet végülis.
Én vagy csak egyet vagy egyet sem teszek bele.
Jobb szeretem magam fűszerezgetni. Akkor egy kicsit mindig más, egyedi. Nem olyan sablonos. Meg persze jóval olcsóbb.
Igen, de miért nem csinálja meg a bolognait magától, sokkal finomabb, és sokkal olcsóbb.
Hagyma, fokhagyma, paradicsomlé, bazsalikom, oregánó, kakukkfű, babérlevél, só, cukor. Ennyi a szósz, és ezek kb minden háztartásban szoktak is lenni otthon.
ezek a knorr meg maggi féle bolognai porok nagy lehúzások
Vagy házilag csináljátok meg a bolognai szószt(szakácskönyv, google) vagy vegyetek üveges szószt amiben van hús is.
ezek aarnyárban vannak, kb a gazdag hülyéknek árulják.
"Ennyi a szósz"
És ez így minden, csak nem bolognese...
#3 -ez nem is!
Ez echte Ungarische bolonyai :D
Igazad van, én is magam fűszerezem.
Ezek a porok tényleg a kezdők átvágását célozzák, ott van rajta a kép, meg az a "biztosíték" hogy egy cégnél valaki jóvá hagyta.
"42% paradicsompüré por¹, Cukor, Keményítők (kukorica, burgonya), Pálmazsír, Jódozott só (só, kálium-jodát), Búzaliszt, 4, 7% vöröshagyma¹, Dextróz, Fűszerek (fokhagymapor¹, bors, zellermag, koriandermag, szegfűszeg), 1, 3% oregánó, Petrezselyem¹, 0, 6% bazsalikom, Aromák, Citromlépor (cukor, citromlé, só), Rozmaring, 0, 1% kakukkfű¹, ¹Fenntartható gazdaságból"
Ez van benne. Töltés a fele, a keményítők felszívják a levet, hogy összeálljon. A paradicsom por meg igazából az, mint a püré, csak agyon dolgozva. Magyarán drágán sz@rt, már bocsánat.
Egy konzerv paradicsomot kinyitni kb ugyanez lenne, csak olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!